Gå til hovedinnhold

Den perfekte match
Slik matcher du sko og dress

Den perfekte match Slik matcher du sko og dress
Slik matcher du sko og dress129

Som skapt for hverandre

Prøvd, testet og matcher perfekt – de riktige skoene til den riktige dressen er viktigere enn du kanskje tror. Enten du forbereder deg til et viktig møte, et bryllup eller en romantisk middag, her er noen klassiske alternativer til enhver anledning. Oppdag de perfekte skoene til din svarte, blå eller grå dress.

Svarte sko til svart dress

Når det kommer til tidløs eleganse, er det ingenting som slår den klassiske kombinasjonen av en svart dress og svarte sko. Dette elegante antrekket er et godt valg for formelle anledninger og profesjonelle omgivelser. Koordineringen av svart fra topp til tå fremhever en look som aldri vil gå av moten. Skal du velge ut antrekk til et arrangement med smoking-kleskode? Kombiner smokingen din med et par lakksko så får looken din et snev av luksus.

Raúl - Black in Black Suit Look
Den perfekte match Slik matcher du sko og dress

Brune sko til blå dress

For en moderne vri på en ellers tradisjonell dress velger du en blå dress og et par brune sko. Denne stilige kombinasjonen skaper den perfekte balansen mellom klassisk og moderne. Enten du er på vei til et bryllup eller et forretningsmøte så komplementerer de brune skoenes varme fargetone den blå dressens kjølige fargenyanser og gir looken din ekstra dybde og karakter. Med denne sofistikerte matchen forbedrer du stilen din og er riktig kledd på både dagtid og kveldstid.

Raúl - Classic Dark Blue Suit Look
Den perfekte match Slik matcher du sko og dress