Gå til hovedinnhold

Reparasjoner

Gjenoppliv klærne dine med disse smarte og enkle reparasjonstipsene. De vil spare deg for tid og til og med for en tur til skredderen.
Slik lapper du et hull
Har du fått hull i klærne men ikke nål og tråd? Her finner du et enkelt hack for å fikse hull ved å bruke en lapp, bakepapir og et strykejern.
Sy på en ny knapp
Henger knappen din bokstavelig talt i en tynn tråd? La oss fikse det. Her finner du en idiotsikker metode for å feste en ny knapp.
Sy et hull i dongeriplagget ditt
Har du ødelagt din beste dongeribukse? Det finnes en løsning som er raskere enn å gå til skredderen, og du trenger ikke å kjøpe et nytt par enda – alt du trenger er en tråd, saks og en symaskin.
Reparer en revet søm
Har du revet en søm som du trenger å fikse med en gang? Dette er enklere enn det høres ut som – alt du trenger er nemlig en saks, en nål og tråd. La oss prøve det sammen.
Bytt ut en glidelås
Er glidelåsen din ødelagt og klar til å skiftes ut? Dette kan du fikse hjemme. Alt du trenger er en saks, nåler, en ny glidelås og en symaskin.
Slik fikser du en glidelås som sitter fast
Har glidelåsen din satt seg fast igjen? Her finner du ut hvordan du kan fikse dette raskt bare ved å bruke et såpestykke.