Gå til hovedinnhold

Kleshacks

Oppdag morsomme, raske og kreative måter å oppdatere og gjenbruke favorittplaggene dine på. Gi dem en ny sjanse!
Restyle en skjorte med knapper
Forvandle en basic skjorte til et ekte statement med noen enkle, men effektive stylingteknikker. Her får du vite hvordan du gjør det.
Få en kjole til å sitte strammere
Sitter kjolen din for løst? Prøv dette hacket som funker uten å sy, og få den til å passe perfekt rundt midjen ved å kun bruke to sikkerhetsnåler og en hyssing eller et bånd.
Legg til frynser
Er jeansene dine litt utdaterte? Du behøver ikke å kaste dem enda. Det er lett å spice dem litt opp. Alt du behøver er en stor saks og en liten neglesaks – her får du vite hvordan du gjør det.
Lukk et armbånd selv
Sliter du med å lukke et armbånd på egenhånd? Her kommer en enkel måte - alt du trenger er en binders.
Lag en topp utav skjerfet ditt
Holder du på å gjøre deg klar for en kveld ute på byen men mangler en kul topp som matcher antrekket ditt? Alt du trenger er et skjerf som er langt nok og som du kan brette sammen til en firkant– la oss lage en ny topp på under ett minutt.
Lag en balaclava utav skjerfet ditt
En balaclava er et trendy tilbehør på den kalde årstiden, og alt du trenger for å lage din egen er favorittskjerfet ditt. Her får du vite hvordan du gjør det.
Stram opp midjen på jeansen din
Sitter jeansene dine for løst rundt midjen? Du trenger ikke en skredder eller et par med nye jeans enda – ved hjelp av bare en hyssing eller et bånd, er det enkelt å endre størrelsen hjemme.
Brett opp ermene dine
Er ermene på et plagg for lange eller ønsker du rett og slett en ny stil? Her finner du et hack som funker uten å måtte sy. for Få korte ermer på et blunk ved å rulle dem opp - alt du trenger er to hårstrikker eller en vanlig strikk. La oss begynne!
Slik fikser du snoren på hettegenseren din
Har snøringen til hettegenseren din en tendens til å falle ut? No worries! Her finner du ut hvordan du kan fikse dette med kun én sikkerhetsnål.
Spice opp dine sneakers
Har du for mange sneakers i garderoben din, samtidig som du ønsker et supreme par? Oppgrader de hvite sneakersene dine hjemme – her finner du ut hvordan du enkelt kan booste dem som en proff.
Utvid midjen til jeansen din
Hvis jeansen din begynner å føles litt trang, kan du fortsatt bruke den ved hjelp av et lite triks. Du trenger faktisk ikke å kjøpe nye jeans - alt du trenger er et slips. Få en bredere midje på jeansen din med denne raske løsningen.
Fiks en glidelåstrekk
Har glidelåsen din blitt ødelagt eller løsnet helt? Ikke få panikk! Alt du trenger er en binders.